اسرع و اسهل طريقة لعمل الملفوف ( محشي الكرنب ) و تحدي يا بنات حتعملوا محشي الكرنب كل يوم بطريقتي دي
موووووش ورقة ورقة . .. مع نزع الجذر اللي تحت النبته ..
وبيكون شكله كده بعد ما يخلص من السلق
و دلوقتي فطري الورق ورقة ورقة
وادي شكل الورق بعد ما فطرته
حقطع راس الورقه من فوق
( ودي بقي باخدها واحطها في ميه وملح و بعمل بيها احلا مخلل حلو قوي جنب الاكل )
حطي الخلطة بتاعتك في الورقة ولفيها
و بكده كل المحشي حيبقي مقاس واحد و شكله روعه في الحله
و بالف هنا وشفا عليكم
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق