طاجن كوسة في الفرن و فراخ مشوية و ارز ابيض
النهارده غدانا كله خفيف يا بنات ههههههههههههههههههههههه يعني طاجن كوسة في الفرن و شويت فراخ و شويه ارز ابيض و بس
المقادير
فرخة واحدة مقطعه اربع قطع
كيلو كوسة
كيلو طماطم
سمن
كيلو ارز
الطريقة
* اغسلي الفراخ كويس و تبليها بالبصل و الملح و الفلفل الاسود و الليمون و كاري
* تركتها من الليل لحد تاني يوم .
* عملت طاجن الكوسة ني في ني يعني قطعت الكوسة و عليها عصير الطماطم و فلفل رومي مقطع ( قرن واحد فقط ) .
* تبلي طاجن الكوسة بقي بالملح و الفلفل و حطي معلقه سمنه واحدة .
* افتحي الفرن و حطي طاجن الكوسة و صينيه الدجاج و اتركيهم لمدة ساعه بالزبط .
* حمري شويه ارز ابيض .
و ادي النتيجة طاجن كوسة في الفرن و دجاج مشوي و ارز ابيض
و بالهنا يارب
مش حلوة وغير واضحة المعلم عاوزين شرح بالتفصيل علشان نقدر نحققها او اعادتها فى صورة واضحة ومفصلة
ردحذف