الأحد، 5 مايو 2013

طاجن كوسة في الفرن و فراخ مشوية و ارز ابيض




طاجن كوسة في الفرن و فراخ مشوية و ارز ابيض 






النهارده غدانا كله خفيف يا بنات ههههههههههههههههههههههه يعني طاجن كوسة  في الفرن و شويت فراخ و شويه ارز ابيض و بس 



المقادير 


فرخة واحدة مقطعه اربع قطع 
كيلو كوسة 
كيلو طماطم
سمن 
كيلو ارز 





الطريقة 

* اغسلي الفراخ كويس و تبليها بالبصل و الملح و الفلفل الاسود و الليمون و كاري 

* تركتها من الليل لحد تاني يوم .

* عملت طاجن الكوسة ني في ني يعني قطعت الكوسة و عليها عصير الطماطم و فلفل رومي مقطع  ( قرن واحد فقط ) .




* تبلي طاجن الكوسة بقي بالملح و الفلفل و حطي معلقه سمنه واحدة .

* افتحي الفرن و حطي طاجن الكوسة و صينيه الدجاج و اتركيهم لمدة ساعه بالزبط .

* حمري شويه ارز ابيض .


و ادي النتيجة  طاجن كوسة في الفرن و دجاج مشوي و ارز ابيض 


و بالهنا يارب 

هناك تعليق واحد:

  1. مش حلوة وغير واضحة المعلم عاوزين شرح بالتفصيل علشان نقدر نحققها او اعادتها فى صورة واضحة ومفصلة

    ردحذف