الخميس، 7 مارس 2013

بالصور و الفيديو حنقدم الحمام المحشي بالتفصيل من مطبخ همسه



 بالصور و الفيديو حنقدم الحمام المحشي بالتفصيل من مطبخ همسه 




اهلا بيكم يا بنات مع وصفة جديدة من وصفات مطبخ همسه احمد 


النهارده بنعمل اكلة مفيش حد الا بيجنن عليها و يموت فيها و هي الحمام المحشي سواء كان محشي بالفريك او الارز 








المقادير المطلوبة :
حمام
أرز
بصل مقطع قطع صغيره (ليس مفروم)
فلفل أسود مطحون
كمية سمن و زيت
كبد و قوانص فراخ و حمام أو كبد لحوم (حسب الرغبة)
ثوم مفروم
فلفل أخضر (مقطع شرائح






 ::: من اسرار همسه احمد :::


 يوضع الملح على الشوربة قبل أن ينضج الحمام بوقت قليل لأن الملح يبطئ من نضج الحمام





::: و كمان سر من مطبخي لعيونكم :::


لابد أن يكون البصل و شرائح الفلفل و الكبد و القوانص أكثر من كمية الأرز لتحصلى على طعم لذيذ





الذى يتبقى من الأرز يوضع عليه قليل من الماء و نقوم بإكتمال نضجه على النار ثم يوضع عليه الحمام بعد التحمير و يقدم بشكل جميل و طعم لذيذ.




               اتفضلوا بقي علي الفيديو وشوفوا انا عملت ايه بالتفصيل 



http://www.youtube.com/watch?v=jABD2rqCulQ&feature=youtu.be



                                 
                              يارب تكونوا عرفتم حاجه جديدة يا بنات

                    و عجبتكم طريقتي لحشو الحمام و تحميره و التقديم

                                        و بالف هنا و شفا يارب 


                                         همسه احمد

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق