الثلاثاء، 2 أبريل 2013

افكار جديدة لعمل اكلات ساخنة لذيذة من بقايا السمك المقلي ومعايا مش حترمي اي حاجه باذن الله




افكار جديدة لعمل اكلات ساخنة لذيذة من بقايا السمك المقلي ومعايا مش حترمي اي حاجه باذن الله 





احيانا يتبقي مننا سمك مقلي بعد الاكل و يبات لتاني يوم و بالذات لو كان عندنا عزومة مثلا ..

و بالتاكيد الاطفال مش حيحبوا ياكلوه بارد 

انا بقي حقولك علي افكار حلوة تعملي بيها اكلات لذيذة و اسرتك حتفكرها طازجة مليون في المائة ...

** الطريقة الاولي ::

                           يوضع فى صلصة خل و ثوم ساخنة

 ثوم + فلفل حامى مفرومين يتحمروا فى الزيت ثم يضاف الخل و يغلى قليلااً و يضاف اليه السمك 





ايه رأيكم بقي في شكلها ؟؟؟

طيب تعالوا نشوف الطريقة التانيه علشان نأكل السمك طازج و لذيذ ..





** الطريقة التانيه ::

شوحي ثوم و حطي عليه حبه خل و انزلي عليه بالطماطم و اتركيها تتسبك و بعدها حطي السمك 

و ممكن كمان تدخليها الفرن 

و الله عليها لما تخرج من الفرن مع شويه ارز ابيض او حتي بالعيش و السلطات 






بتمني افكاري تكون عجبتكم و تستفيدوا منها 

و مع بعض باذن الله دائما نستفيد من كل حاجه في البيت و ما نرميش اي حاجه ...

همسه احمد ..

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق