من مطبخ همسه النهارده بقدم لكم
المقادير:
جنزبيل طازج مفروم
ثوم مفروم
كارى - كسبره ناشفة - كمون
شطه – دقيق
4بيض
عصير ليمون
وبعدها نقوم بخلط كل المكونات السابقة كلها، ماعدا زيت القلي
ونقلب جيدا بالمضرب ..
ثم نضع الزيت على النار حتى الغليان
ونضع السمك فى الخليط ونقلب جيدا
ونأخذ قطع السمك قطعة قطعة ونضعها فى الزيت
ونترك السمك فى الزيت حتى تمام التسوية ويقدم للطعام.
وبالف صحة وهنا
كيلو سمك فليه 1/2
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق