الاثنين، 5 سبتمبر 2011

جمبري بانيه مقلي روعه

كل سنه وانتم طيبين
خلص رمضان وكلنا بنعيد
ودلوقتي كمان حنصوم الستة البيض
والنهارده اول يوم اصوم في من يام السته البيض

والنهارده علي سفرتي انا عملتكم جمبرى مقلى مش بياخد دقايق
اولا الجمبرى نقشره ونفتحه من النصف نصفين عشان تبقى مفروطه ونتبله
التتبيله هى ملح فلفل بابريكا كمون توم بودره
وهاتى بقى
2 بيضه
شويه دقيق
شويه برد كرمبس (بقسماط)
بعد ساعه من تتبيل الجمبرى ابدئى فى طبخه
اولا ضعى الجمبرى فى الدقيق ثم البيض ثم البقسماط وضعيهم فى زيت مغلى مدة 4 دقايق
ونقدمه مع طبق الرز بالبصل والسلطه
ودى الصور اتفرجوا وبنتظر رايكم









وكل سنه وانتم بالف خير

وصيام مقبول باذن الله

ودي

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق