السبت، 18 أكتوبر 2014

طريقة جديده لعمل اجمل بطاطس بانيه ..




امبارح كنت بعمل ششويه كرواسون و باتيه .. المهم بعد ما خلصت خبز الحاجات لقيت باقي معايا حبه من الملمع اللي بشتغل بيه ... و اللي ما تعرفش الملمع بتاعي عباره عن بيض و زيت ... المهم قلت استفيد بيهم و اعمل شويه كريب .. اضفت الدقيق و اللبن و ششويه بهارات و حطيتهم في الثلاجه لحد لما استعملهم ... المهم النهارده بقي قلت اسلق بطاطس بالكاري و اقليها في الزيت .. فجاه خطر في بالي عجينة الكريب اللي في الثلاجه من امبارح و جه في بالي اني استعملها كغطاء للبطاطس المسلوقه قبل ما اقليها ................... و الله طلعت روووعه و مقرمششة و حميلة جداااااااااااااااااااااااااااااااااااا .... سسبحان الله جت معايا صدفه مش اكتر ... انما ان شاء الله راح استمر عليها دائماااااااااااااا ...

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق