الجمعة، 20 يناير 2012

بالتجربة وصفة خطيرة لاحلى بطاطس مقرمشة في البيت بالزبط مثل طبخ الفنادق والمطاعم



بالتجربة وصفة خطيرة لاحلى بطاطس مقرمشة في البيت بالزبط مثل طبخ الفنادق والمطاعم



هتقطعي البطاطس عادي صوابع وبعدين تسخني الزيت وتحطي البطاطس وتوطي النار خااااااااااااااااااااااالص

و تغطيها لازم تغطيها
وسيبيها تستوي علي النار الهااااااااااااادية دي
بعد شوية افتحي ولما تلاقي البخار سواها وبقت عاملة اكنها مسلوقة
ساعتها تعلي النار جدااااااااااااااا على اعلي حاجة
وعلي اكبر عين في البوتاجاز
كل دة اوعي تقلبيها لأن لو قلبتيها هتتهري
اول ما تلاقيها بقت دهبي من تحت قلبيها بقي
علي الوش التاني ولما تبقي دهبي انشليها قبل ما تطفي النار
وبعد ما تنشليها اطفي النار لأن لو قفلتي النار قبل ما تنشليها هتمتص الزيت
حطيها في طبق علي ورق نشاف ثواني وشيليه
علشان ماتطراش بس
وملحيها
ودووووقي احلي بطاطس مقرررررررررررررررمشة
 
وبالف هنا وشفا  علي قلوبكم

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق