الاثنين، 27 مايو 2013

صواني في الفرن خفيفة و صحية و مناسبة جدا للريجيم و الدايت من مطبخ همسه





ايه رايكم يا بنات نعمل اكل خفيف و دايت بس ريحته تجنن و طعمه خطير 


اه و الله 


حتاكلوا كل اللي نفسكم فيه و مفيش حرمان ابداااااااااااااااااااااا





صينية كوسة بالبشاميل و صينيه بطاطس بالفراخ في الفرن 





اتفضلوا فيديو حصري لعيونكم من مطبخي  مباشرة 









يارب تكون وصفتي نالت اعجابكم 

و بانتظار تعليقاتكم و اي اسألة و ان شاء الله نتواصل دائما علي الخير 


همسه احمد 

نتيجة الصف السادس الابتدائي اخر العام - نتيجة الشهادة الابتدائية




لكل زوار مدونة انوثة اللي يحبوا يطمنوا على نتيجة الصف السادس الابتدائي



 الاستعلام عن نتائج الشهادة الابتدائية على الرابط التالي 







و بالنجاح ان شااء الله 

و اتمني منكم دعوة حلوة لابني احمد و محمد و مازن بالتوفيق ان شاء الله 

الأحد، 12 مايو 2013

اعملى اجمل تحفة فنية من برطمان فاضي لتزيين منزلك و اعطاؤه لمسة فنية في اركانه




اعملى اجمل تحفة فنية من برطمان فاضي لتزيين منزلك و اعطاؤه لمسة فنية في اركانه 





ايه رايكم ؟؟؟

فعلا تحفة و مكوناتة بسيطة جدا و طريقة عمله ابسط 


تعالوا نشوف الطريقة :::

















و دي النتيجة النهائية 





يارب تكون عجبتكم 


مع تحياتي لكم 


همسه احمد

صور اصغر حوض سمك في العالم لا يمكن تتخيل حجمه ابدا



صور اصغر حوض سمك في العالم لا يمكن تتخيل حجمه ابدا 






هههههههههههههههههههه شايفين حجم الصنارة لاصطياد السمك منه ؟؟





مش بس يقاس بالسنتيمتر انما كمان نشيله علي كف اليد




قام بعمل هذا الحوض 
الفنان الروسي اناتولي كونيكو المتخصص في كل ما هو صغير الحجم بهذا الشكل ...



الجمعة، 10 مايو 2013

حوار مرفوض بين حسني مبارك و محمد مرسي في امتحانات ابناءنا بكفر الشيخ



معقولة اسلوب الحوار ده اللي بنعلمه لاولادنا ؟؟؟



تعالوا شوفوا امتحان الانجليزي في كفر الشيخ



و فيه محادثه بين


 الرئيس محمد مرسي و الرئيس السابق محمد حسني مبارك و قرينته  سوزان



شكلها ازاي ؟؟؟ 





اتفضلوا على الرابط التالي 






الأربعاء، 8 مايو 2013

بالصور اسهل طريقة لتنظيف و تحضير الرنجة و السردين و تقدميها مع البطاطس المحمرة






بالصور اسهل طريقة لتنظيف و تحضير الرنجة و السردين  و تقدميها مع البطاطس المحمرة 



كل سنه و انتم طيبين بمناسبة  شم النسيم و اعياد الربيع 



و النهارده كان لقائي انا و الاولاد مع الرنجة و السردين 





انا بجيب الرنجة المغلفة  لاني بحس انها انظف و افضل من النوع الاخر





و علشان احافظ على نظافة البوتجاز عندي انا بشوي الرنجة في طاسة تيفال  على نار هادئة جدا 








و ده السردين  انا جبت اثنين فقط 






بظهر السكينة بزيل القشور من على ظهر السرجين و افتحها لاخرج الاحشاء 





و ادي الرنجة بدات تستوي و انا بقلبها عالوجه التاني 







بعد ما نظفت السردين كويس بشطفه 
و في صينية بحط شويه زيت و اقليه فيه 







الرنجة كده استوت خالص بشكل ممتاز 













بنقل الرنجة من الصينيه  لطبق تاني و اعصر عليها  ليمون 




و كمان عصرت ليمون علي السردين 

و الزيت حطيت عليه شويه شطه و كمون و نقطه طحينه و بقي احلااااااا صوص مع السردين 











الرنجة بقي ححط عليها طماطم مقطعه مكعبات 





و طحينة 






و هنا حمرت بطاطس طبعا ليتقدم مع الاكل





و بصل كمان للرنجة 





شوية خل  و طبعا زيت 






اتفضلوا معانا 





الرنجة مفيش كده تفتح النفس بجد 











يارب تكون الوجبة النهارده نالت اعجابكم 

و اللي تحب تتابع الوصفة بالتفصيل في قناتي عاليوتيوب 

على الرابط التالي 







بحبكم في الله 


همسه احمد